Oldalamon a felhasználók jobb kiszolgálása érdekében böngészési adataik bizonyos részleteit úgynevezett cookie-k formájában tárolom. A felhasználók ennek tudatában, ismeretében látogatják meg a weboldalt és a cookie-k törlését saját maguk, a böngészésre használt eszközön önállóan kezdeményezhetik.

A böngészési adatok anonim statisztikai feldolgozásához Google Analytics szolgáltatást is igénybe veszek, ez azonban az egyedi felhasználók azonosítására nem alkalmas.

Szolgáltatásaimat igénybe venni kívánó felhasználók több csatornán, emailen és telefonon is jelezhetik igényeiket. A fenti forrásból gyűjtött személyes adatokat a személyes Google fiókomban a forrás egyértelmű megjelölésével visszakereshetően tárolom, azokat csak és kizárólag a coaching szolgáltatásokkal kapcsolatos kapcsolattartásra, tájékoztatásra használom, soha semmilyen körülmények között harmadik személynek nem adom át. A coaching ülések során birtokomba került személyes információkat csak a szakmai munkához szükséges mennyiségben és formában tárolom (jegyzetek) azok a személyek egyértelmű azonosításra semmiképpen sem alkalmasak.

A felhasználók bármikor a nora kukac anyadilemma pont hu email címre küldött levélben jelezhetik, ha a jövőben szeretnék törölni adataikat a nyilvántartásból.